/>

 Foråret

er arriveret til Holbæk Planteskole forlængst. Planteskolen er ligenu fyldt op med mange stedmoder, hornvioler, franske anemoner, primulaer og de første sommerblomster er også klar, men pas nu stadig på nattefrost. Der er kommet nye krukker og potter - der burde være noget for enhver smag. 

Haveplante-afdelingen er fyldt med træer, buske, stauder, frugttræer og buske og mange af planterne er på vej i blomst eller tæt på løvspring.

Der kommer nye planter hjem hver dag. Vi har i denne vinter bygget nye staudeborde og givet staudeafdelingen en mindre overhaling. Kom ud og kig - man er som altid velkommen til også blot at gå en tur eller bare nyde livet i al almindelighed i vores planteskole.

Her er lidt råd og inspiration til aktiviteter i haven her i foråret.

 

Gode råd om haven lige nu

 

 

Vi har åbent alle dage alle hverdage fra kl. 9-17 og alle week-ender og helligdage fra kl. 9-15. 

 

Ved tilbud på større partier: Ring til Niels på 31680140 eller endnu bedre - send en mail på info@holbaek-planteskole.dk, hvis du har brug for pris på planter, jord eller bare samlet tilbud på en ordre.

 

P.S. Følg os også gerne på Facebook. Her forsøger vi ugentligt at poste billeder, tilbud og oplysninger om arrangementer. Klik på linket herunder.

https://www.facebook.com/pages/Holb%C3%A6k-Planteskole/801200769923388

Husk at trykke på 'Like' for at følge os

Holbæk Planteskole  |  Stenhusvej 49B, 4300 Holbæk  |  Telefon 59 43 09 45   |  info@holbaek-planteskole.dk